Mrs. Callie McChesney

Phone: 469-219-2150 x71212

Email:

Degrees and Certifications:

Middle Level Education English Language Arts and Reading (4-8) Social Studies (4-8) ESL/Supplemental

Mrs. Callie McChesney

I am thrilled to begin my sixth year of teaching with your children! I graduated from Arkansas Tech University with a Bachelor's degree in Middle Level Education/English Language Arts and Social Studies.

I was born and raised in Arkansas and I moved to Prosper after marrying my husband, Ryan. This year is especially exciting as we are about to welcome our first child, Claire, to the family!

In my spare time, I enjoy doing home projects, reading, baking, and being outside! I am proud to call such a great community home and I am excited to get to know your students and share my love of learning with them!

 

Click this link to access my online classroom! 

Mrs. McChesney's Online Classroom

 

 

 

  •  

     

     

    Mrs. McChesney’s MONDAY, TUESDAY, FRIDAY Schedule

    CLASS PERIOD

    BEGIN

    END

    TOTAL TIME

    1st PERIOD [conference]

    8:10

    8:55

    45 minutes

    2nd/3rd PERIOD

    9:00

    10:35

    95 minutes

    4th/5th PERIOD

    10:40

    11:55

    45 minutes

    LUNCH A

    11:25

    11:55

    30 minutes

    4th/5th PERIOD

    11:55

    12:55

    60 minutes

    6t/7th PERIOD

    1:00

    2:35

    95 minutes

    8th PERIOD [planning]

    2:40

    3:25

    45 minutes

     

    Mrs. McChesney’s WEDNESDAY Schedule [odd day]

    CLASS PERIOD

    BEGIN

    END

    TOTAL TIME

    1st PERIOD [conference]

    8:10

    9:40

    90 minutes

    3rd PERIOD

    9:45

    11:15

    90 minutes

    LUNCH A

    11:15

    11:45

    30 minutes

    5th PERIOD

    11:45

    1:15

    90 minutes

    EAGLE TIME

    1:20

    1:50

    30 minutes

    7th PERIOD

    1:55

    3:25

    90 minutes

     

    Mrs. McChesney’s THURSDAY Schedule [even day]

    CLASS PERIOD

    BEGIN

    END

    TOTAL TIME

    2nd PERIOD

    8:10

    9:40

    90 minutes

    4th PERIOD

    9:45

    11:15

    90 minutes

    LUNCH A

    11:15

    11:45

    30 minutes

    6th PERIOD

    11:45

    1:15

    90 minutes

    EAGLE TIME

    1:20

    1:50

    30 minutes

    8th PERIOD [planning]

    1:55

    3:25

    90 minutes